Antrenor nou la Neftchi Baku! Mutarea făcută de azeri după debutul slab de sezon cu Mutu pe bancă

Neftchi Baku Adrian Mutu Sanan Gurbanov Fotbal extern Adrian Mutu
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 14 August 2023, 14:34
Data actualizarii: Luni 14 August 2023, 14:39

Neftchi Baku își mărește staff-ul tehnic, prin aducerea unui antrenor azer.

Sanan Gurbanov s-a alăturat staff-ului tehnic condus de Adrian Mutu, fiind numit antrenor secund al clubului. Contractul cu acesta a fost semnat pentru o perioadă de 2 ani.

Sanan Gurbanov este un nume bine-cunoscut în fotbalul azer, având o experiență îndelungată ca specialist în domeniu. La vârsta de 43 de ani, el a trecut la cariera de antrenor (în 2012), după o carieră de jucător de fotbal. A lucrat în diferite poziții la cluburile "Gabala" și "Keshla", reușind să obțină rezultate notabile la echipele pe care le-a antrenat.

Neftchi are un nou antrenor secund

Noul nume în corpul tehnic, Sanan Gurbanov, este așteptat să aducă o nouă perspectivă și energie echipei, consolidând perspectivele de dezvoltare ale clubului.

„Neftchi continuă să își consolideze echipa prin transferuri inteligente și numiri bine alese în staff-ul tehnic. Aceste măsuri reflectă angajamentul de a sprijini dezvoltarea fotbalului și de a aduce faimă țării pe plan internațional”, au anunțat cei de la Neftchi pe site-ul oficial.

Neftchi Baku a pierdut primul meci din campionat, 1-0, pe terenul lui Kapaz și este la un pas de eliminarea din Conference League după ce a pierdut pe teren propriu, cu 1-3, în fața lui Beșiktaș, în turul trei preliminar.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!