"Alo, Obama, rezolva asta, te rugam!" Fanii unui club din Argentina vor un transfer intermediat de presedintele SUA! Ce au facut ca sa readuca o legenda la echipa:

Autor: Sport.ro
Joi 07 Februarie 2013, 14:40

	"Alo, Obama, rezolva asta, te rugam!" Fanii unui club din Argentina vor un transfer intermediat de presedintele SUA! Ce au facut ca sa readuca o legenda la echipa:

Sud-americanii sunt nebuni dupa fotbal. Pana la urma, la ce idee au avut acum se poate spune ca sunt doar nebuni. Si atat :)

Fanii celor de la Boca Juniors il vor neaparat inapoi pe Roman Riquelme, numai ca oficialii s-au certat cu jucatorul de 34 de ani si nu-l mai vor inapoi dupa ce au scapat de el in 2012.

Asa ca liderii suporterilor au postat pe pagina oficiala a clubului un mesaj scurt:

"Consideram ca Riquelme este o piesa fundamentala pentru a castiga o alta Copa Libertadores. Pentru aceasta ii solicitam sprijinul presedintelui Obama ca sa comunice cu domnul Angelici, cu obiectivul de a asigura revenirea jucatorului", sunt mesajul postat pe internet.

Angelici este chiar presedintele clubului argentinian si cel mai aprig contestatar al lui Juan Roman Riquelme.

Fanii speculeaza, de fapt, ca pot avea succes. Cum Boca Juniors este una dintre cele mai iubite echipe din lume, cu, probabil, milioane de fani in intreaga lume, Riquelme are mari sanse sa revina. In plus, pentru ca o solicitare sa fie luata in calcul de Presedintia SUA, adica de Obama, este nevoie de 100.000 de semnaturi.

Numai ca partea unde se putea vota pe site-ul Bocai a fost blocata destul de repede dupa ce presedintele clubului a aflat de intentia fanilor, din cauza "violarea termenilor de participare".

Juan Roman Riquelme este unul dintre cei mai cunoscuti si valorosi jucatori argentinieni din ultimii ani. El a jucat si s-a format la Boca, apoi a facut istorie intre 1996 si 2002 pentru argentinieni. A stat 3 ani la Barcelona, alti doi la Villareal si alti patru (2008-2012) la Boca.

Riquelme are 346 de jocuri si 83 de goluri in tricoul Bocai. Pentru echipa nationala a Argentinei a jucat de 51 de ori si a marcat de 17 ori.

Românii au luat cu asalt litoralul. ”Nu se păstrează nicio regulă”
BRAT