Legatura dintre Ronaldo si Donald Trump. 11 000 de oameni ii cer lui Cristiano sa renunte la bijuteria de 18,5 milioane $

Legatura dintre Ronaldo si Donald Trump. 11 000 de oameni ii cer lui Cristiano sa renunte la bijuteria de 18,5 milioane $

Fanii ii cer lui Cristiano Ronaldo sa renunte la un apartament in valoare de 18 milioane si jumatate de dolari.

Superstarul lui Real Madrid are o grija in plus in aceste zile: fanii sai ii cer sa rupa orice relatie cu presedintele american, Donald Trump, in semn de protest pentru ceea ce ei considera a fi incalcari grave ale drepturilor omului.

O petitie online adresata lui Ronaldo a strans deja peste 11.000 de semnaturi. 

Ronaldo are, incepand din 2015 un apartament in celebrul Trump Tower din New York, un bloc-turn cu 58 de etaje, inalt de 202 metri, in centrul Manhattanului. Fotbalistul ar fi preluat apartamentul care valoreza cat o treime din salariul lui de la omul de afaceri Italian Alessandro Proto. Din acest apartament, Cristiano are o priveliste superba: Central Park, Empire State Building si World Trade Center.

Presa a anuntat ca portughezul ar vrea sa mai cumpere inca o proprietate in imobilul detinut de Trump, pentru aproximativ 23 de milioane de euro, iar fanii s-au coalizat pentru a-I schimba planurile numarului 7 din galaxia galactica. Asta desi, oficial, Cristiano Ronaldo a negat faptul ca ar fi cumparat apartamentul, in 2015. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies