Vesti bune date de un apropiat al lui Schumacher! Pilotul german face "progrese vizibile". Ce spune un fost colaborator

Vesti bune date de un apropiat al lui Schumacher! Pilotul german face "progrese vizibile". Ce spune un fost colaborator

Formula 1 a fost lovita de o noua tragedie in urma cu doua zile, pilotul francez Jules Bianchi suferind un accident groaznic la Suzuka. Un alt pilot continua si el sa se confrunte zi de zi cu lupta dintre viata si moarte.

Este vorba despre Michael Schumacher, fostul mare campion al Formulei 1, cel care a suferit un accident grav in urma cu aproape un an de zile.

Daca vestile din partea lui Bianchi intarzie, insa, sa apara, Michael Schumacher face progrese vizibile, spune Jean Todt, fostul sef de la Ferrari, actual presedinte al Federatiei Internationale de Automobilism. Todt, apropiat al lui Schumacher, l-a vizitat recent pe german si a vorbit in presa de la Berlin despre starea marelui pilot.

Acesta a dezvaluit ca Schumacher face progrese vizibile, iar in ultimele saptamani si-a imbunatatit constant situatia.

"In decursul saptamanilor si lunilor care au trecut el a facut progrese raportandu-ne la gravitatea leziunilor, dar are in fata un drum lung si dur", a dezvaluit Todt in presa germana.

De asemenea, actualul "sef" al FIA a lansat un scenariu extrem de optimis, acesta spunand ca Schumacher va continua sa progreseze in procesul de recuperare.

"Ne putem astepta ca lucrurile sa se amelioreze", a mai spus acesta.

Fostul mare campion mondial al Formulei 1, Michael Schumacher, a suferit un accident grav in urma cu 10 luni, la finalul lui 2013, cand a cazut pe o partie de langa Grenoble si s-a lovit cu capul de o stanca.

Acesta s-a trezit din coma dupa aproape o jumatate de an, insa continua sa fie imobilizat. Acesta a fost externat de la spitalul din Grenoble si transportat la o clinica privata din Elvetia, pentru ca mai apoi sa fie dus la una dintre locuintele sale, unde i s-a amenajat un salon special.

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Statistici după primul tur. Cum și-au împărțit candidații țara și cine a votat pentru ei
BRAT