F 1

Hamilton nu își revine, după titlul mondial pierdut sezonul trecut: ”E greu să rămân pozitiv”

Noul sezon de Formula 1 a început.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 19:10
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 19:26

Cea mai cunoscută competiție de motorsport din lume promite un sezon de vis, iar lupta dintre Mercedes, Red Bull și Ferrari se anunță a fi una la cel mai înalt nivel. Hamilton și Verstappen, piloți ce au dominat clasamentul anul trecut, au  fost surprinși de startul excelent de sezon al piloților Ferrari, Leclerc și Sainz.

Aflat în urmărirea unui nou titlu mondial, Lewis Hamilton a avut un start slab de sezon și este abia pe cinci în clasamentul general, după ce s-au jucat etapele din Bahrain și Arabia Saudită.

  • Mesajul EMOTIONANT primit de campionul din F1, Lewis Hamilton: Te rog, salveaza-mi tatal!

Britanicul a terminat pe trei în cursa de la Sakhir, respectiv pe zece la Jeddah, demonstrând că are un start slab de sezon, fiind încă dezamăgit de ratarea titlului mondial în sezonul trecut. De altfel, acesta a confirmat că se află într-o perioadă proastă.

"A fost un an foarte dificil cu tot ce s-a întâmplat în jurul nostru. E greu în unele zile să rămân pozitiv. Mă lupt din punct de vedere mental și emoțional de o lungă perioadă de timp, să merg mai departe e un efort constant, dar trebuie să continuăm să luptăm, avem multe de făcut și de obținut.

Vă scriu pentru a vă spune că este ok să vă simțiți așa, să știți că nu sunteți singuri și că vom trece peste asta. Un prieten mi-a reamintit astăzi, ești atât de puternic și poți face tot ce ți-ai propus. Putem să facem tot ce ne-am propus. Să ne amintim să fim recunoscători pentru o altă zi. Vă trimit iubire și lumină", a scris Hamilton pe contul său de Instagram.

Modifică setările cookies