HALUCINANT! Schumacher poate fi trimis in judecata! Inca o veste proasta pentru familia pilotului

HALUCINANT! Schumacher poate fi trimis in judecata! Inca o veste proasta pentru familia pilotului

► Duminica, LIVE la Sport.ro: Je m’apelle Calificare! 13:00 Trageri la sorti EURO, 15:30 Ajax – AZ, 19:00 Special "ZI CU MUTU"

Michael Schumacher se afla in continuare in coma - cu toate astea, el poate fi trimis in judecat dupa un alt accidentat ce a avut loc pe 17 noiembrie 2013. Sport de Catalunya anunta ca fostul campion mondial din Formula 1 ar fi sub ancheta judiciara la Sevilla.

Anul trecut, Schumacher a lovit accidental un motociclist cand se afla la volanul masinii sale personale, un Audi A4. Schumi nu acordase prioritate iar conducatorul motocicletei s-a ales cu o fractura la mana ce a necesitat operatie si o perioada de 6 saptamani de recuperare.

Raportul politistilor intocmit atunci l-a declarat responsabil in totalitate pe Schumacher. Pana acum insa, motociclistul nu a depus plangere oficiala insa la sectia 19 din Sevilla exista un dosar deschis impotriva lui Schumacher.

Conform presei catalane, motociclistul are 6 luni la dispozitie sa-l actioneze in instanta pe Schumacher, el asteptand insa sa vada ce compensatii financiare va primi din partea familiei si in functie de acest lucru va lua o decizie.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies