Se asteapta meciul dintre cei doi URIASI Sandu Lungu vs DRAGONUL Poloniei! Gala e ACUM pe Sport.ro! Vezi tot cardul galei

Se asteapta meciul dintre cei doi URIASI Sandu Lungu vs DRAGONUL Poloniei! Gala e ACUM pe Sport.ro! Vezi tot cardul galei

Gala este in direct la Sport.ro de la 20:00

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Super gala de bataie in direct la Sport.ro in aceasta seara. "Muntele Bihorului" Sandu Lungu da piept cu un urias al Poloniei. Andrzej Kulik este luptatorul de 130 de kilograme care a venit la Cluj sa il rapuna pe superstarul roman.

Lungu a fost invins in vara trecuta tot de un polonez. Czerwinski a reusit sa revina spectaculos pe finalul rundei si sa il faca KO pe Lungu. Acesta a tras tare si si-a luat revansa in stil de mare campion, castigand prin KO cel mai greu meci al carierei, dupa ce l-a facut KO pe Mighty Mo in iarna.

De altfel, si Czerwinski se bate in aceasta gala. Gigantul polonez da piept cu romanul Cyborg, asa cum est poreclit Petru Ursachi. Tot in gala de la Cluj avem 4 centuri de campioni puse in joc.

Robert Orbocea si Marian Rusu isi disputa titlul la categoria grea, Ciprian Chiru isi apara centura la 84kg in fata lui Sergiu Breb, Fieru Gardan si Maris lupta pentru centura la 65 de kg iar Diana Belbita si Cristina Stanciu se bat pentru prima centura din istoria MMA-ului profesionist din Romania.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății. Președintele a semnat decretul
BRAT
Modifică setările cookies