EUROPEDIA Secrete Slovaciei: vedeta care si-a lansat parfum cu numele lui, dar habar n-are miroase. "Nu ma dau cu parfum"

EUROPEDIA Secrete Slovaciei: vedeta care si-a lansat parfum cu numele lui, dar habar n-are miroase. "Nu ma dau cu parfum"

Tot ce nu stiai despre Skrtel, Hamsik, Mucha, Durica si Stoch

Grupa B: ANGLIA / RUSIA / SLOVACIA / TARA GALILOR

Vedeta - Juraj Kucka

de Luckas Vrabik (Dennik N.)

Tactica

de Luckas Vrabik (Dennik N.)

Secretele jucatorilor

de Luckas Vrabik (Dennik N.)

Secretele jucatorilor

Martin Skrtel

Inainte de alegerile din 2014, Skrtel a surprins lumea sustinand o noua figura politica – Robert Fico. A castigat si e astazi liderul tarii. "Ca sportiv il apreciez pe Fico. Cat timp a condus am inceput sa construim un stadion national si asta e foarte important – toate arenele noastre sunt ca dupa razboi. Joaca dupa reguli, dar ii place jocul tare, ca si mie. Cred ca e portivit sa fie presedintele Slovaciei", spunea Skrtel in materialul de sustinere lui Fico. Evident, Fico a fost ales si stadionul nu e construit nici pina azi. 

Marek Hamsik

Hamsik e un mare admirator al fostului balon de aur Pavel Nedved. A debutat in februarie 2007 cu Polonia si e jucator cheie inca de atunci. Dupa mondialul din 2010 si-a lansat noul parfum "Marek SSK Napoli" care a fost un hit serios pe piata italiana. "Nu stiam de parfum, doar mi-am pus numele. Nici nu stiu cum miroase. Nu folosesc parfum decit foarte rar", spune Hamsik.

Jam Mucha

Fostul selectioner l-a considerat numarul 1 indiferent de forma. In 2009, in zapada de la Chrozow, a aparat tot si a trimis Slovacia la Mondiale dupa duelul cu Polonia. Mucha a ales apoi Everton si nu a avut noroc – a prins echipa tot mai rar. S-a intors acasa ca sa joace la Slovan Bratislava si mai ales ca sa stranga donatii pentru fiul sau cel mic, bolnav de cancer. Baiatul a cistigat batalia si toata lumea priveste asta ca pe o minune. "Am realizat ce e important in viata dupa 6 luni groaznice. Rezolvam probleme care nu exista", spune Mucha in Pravda.

Jan Durica

Tatal sau si fratele lui sunt fotbalisti si ei. A jucat cu Skrtel pana in 2004. Face multe erori, colegii si le amintesc amuzati, dar a crescut imens, an de an. A ajuns la Hanovra si apoi la Saturn Ramenskoe. Apoi, in 2009, mai sus, la Lokomotiv Moscova. A fost cuplat cu modelul rus Maryia Gorban si are un copil cu Miss Slovacia 2006, Magdalena Sebestova – fosta prietena a lui Sebo, atacant la Rangers si prieten bun al lui Durica.

Miroslav Stoch

In 2011, dupa ce a jucat 2 ani la Chelsea, Stoch conducea baut si a declansat scandalul impotriva vedetelor – a fost suspendat din nationala pentru comportamentul arogant. Talentat, tanar si pus pe scandal, mereu in forma la prostii – a injurat in direct in slovaca atunci cand juca la Twente.

EUROPEDIA

Cea mai spectaculoasa prezentare a Euro 2016, facuta de cele mai importante publicatii de sport din Europa

Sa inceapa galagia! Haide Romania! Jucatorii nationalei au nevoie de ajutorul suporterilor adevarati! Intra aici si ia-ti echipamentul de suporter de la Penny cu pana la 70% reducere!

Grupa A: ALBANIA / FRANTA / ROMANIA / ELVETIA
Grupa B: ANGLIA / RUSIA / SLOVACIA / TARA GALILOR
Grupa D: CROATIA / CEHIA / SPANIA / TURCIA
Grupa E: BELGIA / ITALIA / IRLANDA / SUEDIA
VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 8 mai. 1.305 cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2
BRAT
Modifică setările cookies