ZIUA in care Pandurii trebuie sa uite TOT! Clubul a facut mii de kilometri in aer pentru grupele Europa League! UEFA nu a acoperit suma:

Autor: Sport.ro
Marti 17 Septembrie 2013, 07:16

	ZIUA in care Pandurii trebuie sa uite TOT! Clubul a facut mii de kilometri in aer pentru grupele Europa League! UEFA nu a acoperit suma:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Pandurii reprezinta povestea de succes a clubului cu cea mai tare ascensiune din Romania ultimilor sezoane fotbalistice.

Gorjenii au terminat sus anul trecut in clasament, joaca bine acum, vand bine si au ajuns in premiera in grupele Europa League. Primul lor meci e la PRO TV si Voyo, joi, de la 20.00, cu Dnepr.

ProSport scrie ca Pandurii au parcurs 15.650 de km in meciurile preliminare ale EL, platind pe deplasari si cazari o suma mai mare decat au primit de la UEFA. Practic, daca e sa concluzionam, participarea in Europa League nu este o reteta financiara de succes, cel putin deocamdata.

150.000 de euro au primit gorjenii pentru caliicarea din tururile preliminare ale EL si inca 1.000.000 de euro pentru accederea in grupe.

Acolo, Pandurii vor mai face inca 14.200 de kilometri in aer, pentru meciurile cu Dnepr, Pacos si Fiorentina.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT