Geraldo Alves Steaua Europa League

Veste surprinzatoare pentru Levy! Geraldo a anuntat ca vrea SA PLECE din Ghencea! Vezi motivul care cutremura echipa inainte de meciul cu Schalke:

Steaua - Schalke, joi, ora 22.00, la ProTV, www.sport.ro si m.sport.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Septembrie 2011, 07:54
Data actualizarii: Miercuri 14 Septembrie 2011, 08:31

Fundasul Stelei spune ca vrea sa ramana la echipa lui Becali inca multa vreme, insa nu-i mai convine locul in care locuieste. Acesta este motivul pentru care Gerardo si-a cautat o locuinta mai aproape de Mogosoaia, unde Steaua isi desfasoara antrenamentele. Fotbalistul s-a orientat spre zona Herastrau din doua motive pentru ca asa scapa de traficul infernal prin care trece pentru a ajunge la sedintele de pregatire, insa cel mai important este faptul ca portughezul este un mare fan al parcurilor din Bucuresti, scrie Click.

„Eu nu le am cu asa ceva. Nu merg in discoteci. Mie imi plac parcurile, monumentele, locurile cu multa verdeata si cafenelele. Bucurestiul e chiar un oras frumos. Sunt innebunit dupa Herastrau si Tineretului. Mai am multe de descoperit pentru ca n-am avut atat de mult timp la dispozitie", ne-a marturisit stelistul , care, pentru noua sa locuinta, va scoate 1.000 de euro lunar din buzunar, cat e chiria la apartamentul cu trei camere in care va locui fotbalistul platit cu 300.000 de euro pe sezon.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies