Un roman din Spania a pregatit sarmalele si palinca pentru stelisti: "Asteptam sa vina si sa o bata pe Villarreal". Meciul e joi, 18:00, la ProTV

Villarreal - Steaua e joi, de la 18:00, IN DIRECT la ProTV

Pentru Steaua, Craciunul poate veni cu 2 saptamani mai devreme. Stelistii vor sarbatori cu sarmale, palinca si ciorba de burta o victorie cu Villarreal. Petrecerea pentru calificare o dau romanii din Spania, la restaurantul lor. Incing deja gratarele pentru meciul care va fi la ProTV, joi, de la ora 18:00.

Alibec regreta ca nu e deja la Steaua. S-ar fi batut de unul singur cu Villarreal pentru prima in sarmale si ciorba de burta, oferita de romanii din Spania.

Daca se califica, Steaua e asteptata sa petreaca "La Dani", restaurantul din Villarreal, unde romanii se strang la nunti si botezuri.

"Mergem sa strigam cu forta: "Victorie Steaua". Apoi vom petrece romaneste. Dupa victorie, ii asteptam la o ciorba de burta, la mititei, sarmalaute pe fotbalisti", spune Dan Costea, patronul restaurantului.

Patronul restaurantului romanesc are bilete la VIP la meciul Stelei. Si cei de la Villarreal i-au trecut pragul restaurantului.

"Bineinteles ca ne simtim bine aici, acum ne place si jamon-ul. Ne plac si taurii, ne mai place si fotbalul, ne mai place si paella", mai spune acesta.

Omul a pus si palinca la rece. E din Bihor si a ajuns in Spania in 1999.

"Am inceput a fost in constructii. Am lucrat la la facut piscine, la renovari de case. Dupa patru ani, am deschis un restaurant", mai spune romanul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Confruntări între Israel și Fâșia Gaza. Armata israeliană spune că militarii săi nu au pătruns pe teritoriul palestinian
BRAT
Modifică setările cookies