Un roman din Spania a pregatit sarmalele si palinca pentru stelisti: "Asteptam sa vina si sa o bata pe Villarreal". Meciul e joi, 18:00, la ProTV

Villarreal - Steaua e joi, de la 18:00, IN DIRECT la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Decembrie 2016, 23:15
Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2016, 23:23

Pentru Steaua, Craciunul poate veni cu 2 saptamani mai devreme. Stelistii vor sarbatori cu sarmale, palinca si ciorba de burta o victorie cu Villarreal. Petrecerea pentru calificare o dau romanii din Spania, la restaurantul lor. Incing deja gratarele pentru meciul care va fi la ProTV, joi, de la ora 18:00.

Alibec regreta ca nu e deja la Steaua. S-ar fi batut de unul singur cu Villarreal pentru prima in sarmale si ciorba de burta, oferita de romanii din Spania.

Daca se califica, Steaua e asteptata sa petreaca "La Dani", restaurantul din Villarreal, unde romanii se strang la nunti si botezuri.

"Mergem sa strigam cu forta: "Victorie Steaua". Apoi vom petrece romaneste. Dupa victorie, ii asteptam la o ciorba de burta, la mititei, sarmalaute pe fotbalisti", spune Dan Costea, patronul restaurantului.

Patronul restaurantului romanesc are bilete la VIP la meciul Stelei. Si cei de la Villarreal i-au trecut pragul restaurantului.

"Bineinteles ca ne simtim bine aici, acum ne place si jamon-ul. Ne plac si taurii, ne mai place si fotbalul, ne mai place si paella", mai spune acesta.

Omul a pus si palinca la rece. E din Bihor si a ajuns in Spania in 1999.

"Am inceput a fost in constructii. Am lucrat la la facut piscine, la renovari de case. Dupa patru ani, am deschis un restaurant", mai spune romanul.

Modifică setările cookies