UEFA: Steaua vrea sa se RAZBUNE pe McClaren! Care e singura sansa ca sa treaca de Twente!

Autor: Sport.ro
Sambata 14 Ianuarie 2012, 15:24
UEFA: Steaua vrea sa se RAZBUNE pe McClaren! Care e singura sansa ca sa treaca de Twente!

UEFA asteapta si ea cu interes dubla dintre Steaua si Twente din saisprezecimile Europa League.

Twente, una din fortele actuale ale Olandei s-a intarit si mai tare in aceasta perioada. L-a adus inapoi pe britanicul Steve McClaren, cel care a ajutat-o sa devina club de top.

McClaren e cel mai negru comsar al Stelei moderne. Stelistii nu au cum sa-si aminteasca de meciul cu Middlesbrough din Cupa UEFA, cand au fost la cateva minute de marea finala. Acum vor razbunare si sunt convinsi ca o pot obtine. "Norocul se intoarce!" au fost primele sageti trimise de jucatorii Stelei din Poiana Brasov, acolo unde fac pregatire militareasca pentru meci.

Mai mult, Steaua e motivata de faptul ca finala va avea loc pe stadionul National Arena din Bucuresti si viseaza la un stadion plin de ultrasi ca sa o sustina pentru al doilea mare trofeu din istoria clubului.

Steaua s-a mai intalnit cu Twente in sezonul 2009/2010, cand antrenor era Mihai Stoichita. Atunci au fost doua egaluri: 0-0 la Enschede si 1-1 la Bucuresti, scoruri cu care oamenii lui Ilie Stan nu s-ar califica acum.

Echipele de atunci:
Steaua: Zapata, Golanski (Ninu 63), Rada, Tanase, Szekely (Ochirosii 78), Kapetanos, Toja, Nicolita, Ghionea, Bicfalvi (Moreno 73), Emeghara.

Twente: Boschker, Kuiper, Wisgerhof, Brama, Stam, Nkufo, Perez, Heubach (Rajković 74), Stoch, Tioté (Akram 76), Ruiz (Parker 62).

Stelistii se tem si din cauza tragerii la sorti. Vor juca meciul decisiv in deplasare. N-au mai castigat departe de casa in Europa de 11 partide, de la meciul cu irlandezii de la Siant Patrick's Athletic, 2-1 la Dublin.

Cine trece de aceasta dubla va intalni castigatoarea dintre Plzen si Schalke in optimi!

Tătaru anunţă când vor reveni românii la o viaţă "cvasi-normală". Al doilea set de relaxări, decis vineri
BRAT