Europa League

Spaniolii sunt indignati: aeroportul Otopeni nu face fata avioanelor care trebuie sa aterizeze in Romania! Zborurile au fost date peste cap!!!

Finala EL - ora 21:15 DIRECT ProTV, voyo.ro si LIVE pe mobil pe m.sport.ro | La Sport.ro, SPECIAL toata ziua de pe stadion | Lovitura de start o dau Stirile ProTV 19:00 – Andreea Esca prezinta de pe National Arena.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Mai 2012, 09:56
Data actualizarii: Miercuri 09 Mai 2012, 10:08

Numarul mare de avioane care trebuie sa aterizeze pe Henri Coanda au dat peste cap organizarea aeroportului.

Cotidianul basc El Correo scrie ca zborurile cu destinatia Bucuresti au fost reprogramate din cauza suprasaturarii aeroportului Otopeni.

Programul a fost schimbat in ultimul moment, asa ca multi suporteri care si-au cumparat bilete la finala de pe national arena sunt obligati fie sa plece mai devreme decat isi stabilisera, fie sa astepte ore bune in aeroport pentru a se imbarca.

Schimbarile au provocat multa indignare in randul suporterilor: "Organizarea a fost foarte proasta. Mai intai ne-au spus ca vom pleca din Bilbao miercuri, la 12:25. Si oricum, in conditiile astea, la cea mai mica intarziere, nu am mai fi ajuns la meci la timp. Apoi, la 6 dupa amiaza, ne-au spus ca trebuie sa fim la aeroportul Vitoria la 3 dimineata.", a comentat unul dintre fani, care s-a gandit chiar sa renunte la excursia de 600 de euro.

Sursa foto: zf.ro


Modifică setările cookies