Sa vina banii! Cei de la CFR Cluj si-au umplut conturile de sarbatori! Suma uriasa pe care o primesc de la UEFA dupa calificarea in primavara europeana

Sa vina banii! Cei de la CFR Cluj si-au umplut conturile de sarbatori! Suma uriasa pe care o primesc de la UEFA dupa calificarea in primavara europeana

CFR Cluj a invins-o pe Celtic cu 2-0 si s-a calificat in primavara europeana.

Clujenii au facut inca o data istorie si sau calificat in saisprezecimile Europa League. Cu aceasta reusita, clujenii si-au asigurat o suma uriasa de bani din partea UEFA.

500.000 de euro reprezinta bonusul pentru depasirea fazei grupelor, 2.9 milioane de euro a fost prima pentru participarea in grupe, la care se vor mai adauga si banii pentru punctele obtinute in grupa. 570.000 de euro mai incaseaza CFR pentru cele 4 victorii, ceea ce inseamna ca un total de 5.67 milioane de euro vor intra in conturile clujenilor.

CFR Cluj a mai incasat in acest sezon 2.3 milioane de euro pentru ca au trecut trei tururi in Champions League, dupa ce le-au eliminat pe Astana, Macabi Tel Aviv si Celtic, iar pentru participarea in play-off-ul celei mai importante competitii la nivel de cluburi au mai incasat inca 5 milioane de euro. In play-off-ul Champions League, CFR Cluj a fost eliminata de Slavia Praga.

CFR Cluj a incasat si 1 milion de euro din marketing si 260.000 euro bonus pentru echipele campioane eliminate din Champions League. 

Oficialii CFR-ului vor mai incasa peste 2 milioane de euro si pentru vanzarea de bilete si sponsorizarile pentru cele 3 partide jucate pe teren propriu.

Suma totala la care au ajuns clujenii este de 16.23 milioane de euro. CFR-ul inca mai poate castiga bani buni de la UEFA si daca se va califica in optimi va mai incasa inca 1.1 milioane de euro.

Calificarea in optimi: 1.1 milioane euro

Calificarea in sferturi: 1.5 milioane euro 

Calificarea in semifinale: 2.4 milioane euro

Calificarea in finala: 4.5 milioane euro

Castigarea trofeului: inca 4 milioane euro



VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 22 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT