Europa League

Prima reactie a lui Becali dupa ELIMINAREA din Europa! Gigi a gasit vinovatul: "Reghe a fost prea orgolios!" Cum spune patronul ca Steaua se putea califica:

Chelsea 3-1 Steaua | Echipa condusa de Reghe a fost eliminata cu 3-2 la general. Patronul Gigi Becali a vorbit pentru prima oara, spunand ca antrenorul este principalul vinovat.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Martie 2013, 17:15
Data actualizarii: Vineri 15 Martie 2013, 17:16

"Nu stiu ce sa mai zic acum, asta este. Ce pot sa spun e ca Reghe trebuia sa le fi aratat jucatorilor semi finala aia de liga dintre Inter si Barcelona, de acum cativa ani. Daca vedeau meciul ala, acum eram calificati.

Reghe este un antrenor valoros, foarte valoros, dar e tanar si s-a vazut lipsa de experienta. El invata acum din practica, dar daca o sa fie tot asa orgolios si nu o sa invete din loviturile astea, nu o sa ii fie bine.

Pai, tu vrei calificare sau vrei sa fii orgolios? Si Mourinho a uitat de orgolii in meciul ala si le-a zis fotbalistilor sa uite de minge pentru 90 de minute, nu mingea ii interesa pe ei. Si noi, ca si ei, trebuia sa bubuim mingea, sa le dam mingea englezilor si sa ne punem de doua linii.

Reghe a fost prea increzator, si-a asumat prea multe, pentru ce ii mai trebuia lui sa controleze jocul? Noi trebuia sa le dam mingea, "luati-o, ba, voi"; trebuia doar sa ne punem pe doua randuri si sa bubuim tot, puteam sa facem asta. Asa, nici nu mai alergam ca disperatii si nu mai cadeam fizic.

Daca luam goluri din combinatii, era altceva, dar noi am luat si gol din faza fixa. Dar greselile vin tot de la faptul ca nu am adoptat tactica buna; alta e cand te prinde obosit si pierzi marcajul, alta e cand esti odihnit si te concentrezi la faza.", a spus Becali la Digisport.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies