Pet-Rolul nostru: uimim Europa! JOI ramai pe PROTV la Petrolul - Dinamo Zagreb: ultima sansa ca Briliantul sa straluceasca:

►Play-off Europa League: Petroul - Dinamo Zagreb e JOI, LIVE pe PROTV, de la ora 20.15.

E cel mai tare meci pentru Petrolul: sansa lui Mutu si Razvan Lucescu sa impresioneze Europa.

Petrolul este in cel mai bun moment de la promovarea in Liga I. Clubul are stadion nou, are lot puternic si vedete. Mutu este la ultima sansa sa demonstreze ca poate straluci din nou in Europa. Razvan Lucescu vrea sa revina in Europa, acolo unde a facut istore cand antrena in Giulesti.

Calificarea in grupele Europa League este "momentul zero" la Ploiesti: ultima data cand au avut sansa sa ajunga in Europa League a fost in urma cu un sezon - Swansea le-a blocat Lupilor drumul dupa 1-4 si 1-1 in dubla mansa din play-off. Asa ca pe OZN, Lupii au mare nevoie de o victorie inainte de nebunia de la Zagreb.

Dinamo Zagreb este o forta in Croatia: a castigat ultimele 9 titluri, iar din 2007 s-a calificat in fiecare an in grupele unei competitii europene. In acest an, cei din Zagreb au pierdut in turul III al Ligii in fata celor de la Aalborg, asa ca au ajuns in play-off-ul Europa League.

►Play-off Europa League: Petroul - Dinamo Zagreb e JOI, LIVE pe PROTV, de la ora 20.15.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coaliţia de guvernare, blocată în numirea succesorului lui Vlad Voiculescu la Sănătate
BRAT
Modifică setările cookies