"Nu se poate asa ceva!" Ce reactie a avut Michel Platini cand a vazut reprezentantul Stelei la tragerea la sorti de azi:

"Nu se poate asa ceva!" Ce reactie a avut Michel Platini cand a vazut reprezentantul Stelei la tragerea la sorti de azi:

Steaua e in grupa J, alaturi de Dinamo Kiev, Rio Ave si Aalborg

Toata Europa a auzit de drama pe care Steaua a trait-o miercuri seara la Sofia. Chiar si presedintele UEFA, Michel Platini, si-a exprimat uimirea, intr-o discutie pe care a avut-o cu reprezentantul Stelei la tragerea la sorti pentru grupele Europa League, Valeriu Argaseala.

"Ne va urmari meciul asta mult timp, la fel cum s-a intamplat si cu cel cu Middlesbrough. Aveam discutii cu oamenii cu care m-am intalnit aici, inclusiv domnul Michel Platini, care mi-a spus ca nu se poate asa ceva, ca n-a mai vazut."

"Este dreptul lor sa participe in Champions League, au dobandit dreptul asta asa cum l-au dobandit, n-are de ce sa ne para rau. Noua ne pare bine ca mergem mai departe in grupele Europa League si ramanem cu regretul ca a fost accesibila aceasta accedere in Liga, dar am ratat-o.", a declarat Argaseala pentru DolceSport.

Programul meciurilor Stelei:

- 18 septembrie, ora 22.05: Steaua - Aalborg BK, Rio Ave - Dinamo Kiev

- 2 octombrie, ora 20.00: Dinamo Kiev - Steaua, Aalborg BK - Rio Ave

- 23 octombrie, ora 20.00: Aalborg BK - Dinamo Kiev, Steaua - Rio Ave

- 6 noiembrie, ora 22.05: Dinamo Kiev - Aalborg BK, Rio Ave - Steaua

- 27 noiembrie, ora 20.00: Aalborg BK - Steaua, Dinamo Kiev - Rio Ave

- 11 decembrie, ora 22.05: Steaua - Dinamo Kiev, Rio Ave - Aalborg BK.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă propune restricții pentru nevaccinați și bonusuri pentru cei care se vaccinează. Se așteaptă girul Coaliției
BRAT
Modifică setările cookies