Mutu poate STERGE 26 mil euro! Cum au ajuns Man. United si Sporting in calea calificarii Petrolului in Grupele Europa League

Este o zi importanta pentru istoria Petrolului. Cei mai frumosi fani din Romania vor umple astazi Ilie Oana si vor arata croatilor ce inseamna atrmosfera incediara din Romania.

Razvan, Mutu, Tamuz si Teixeira au eliminat-o pe Plzen si acum vor alta victima celebra. Dinamo Zagreb a fost eliminata de Aalborg din Liga.

Anul trecut in playofful Europa League, Petrolul a batut, dar nu a reusit sa elimine o echipa din Premier League, Swansea.

Astazi in direct la PROTV de la 20.15, Razvan Lucescu va avea o echipa evaluata la 11 milioane si jumatate de euro.

Echipa probabila a Petrolului: Pecanha, Alcenat, Hoban, Geraldo, Fanchone, Mustivar, De Lucas, Teixeira, Albin, Mutu, Tamuz.

Campionii din ultimii 9 ani ai Croatiei vin la Ploiesti cu un prim 11 evaluat la 26 de milioane de euro! E de ajuns sa spunem ca pe banca antrenorul Mamic va avea doi jucatori de atac foarte buni. Wilson Eduardo adus de la Sporting si chilianul Angelo Henriquez imprumutat de la Manchester United.

Echipa probabila a lui Dinamo Zagreb: Eduardo, Ivo Pinto, Simunic, Simunovic, Pivaric, Brozovic, Ademi, P. Machado, Soudani, Cop, Antolic.

Se spune despre Dinamo Zagreb ca fanii o imping catre repultatele bune. Ei bine, acesti temuti fani sunt in conflict cu excentricul patron Mamic si nu sustin echipa de 2 ani. La Ploiesti sunt asteptati 250 de fani croati cu 300 de politisti.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies