Europa League

Mutu a fost RADICAL dupa meci! "Eu NU sunt un caz Sanmartean!" De ce nu s-a bucurat la gol:

Petrolul 1-1 Plzen | Mutu a vorbit despre meciul de pe OZN Arena si golul marcat de el in Europa dupa o pauza de cinci ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Iulie 2014, 23:37
Data actualizarii: Joi 31 Iulie 2014, 23:45

Mutu a avut o prestatie buna in fata celor de la Plzen, la Ploiesti, acolo unde a marcat un gol. La final, echipa lui s-a vazut egalata, chiar in minutele de prelungiri.

"NU SUNT UN CAZ SANMARTEAN!"

"Dezamagiti, nu suparati. Am intalnit o echipa buna, dar nu invincibila. Mergem la ei sa ne calificam, sa castigam. Nu a fost un moment de relaxare, doar ca asezarea noastra a fost prea jos, le-am permis sa vina cu centrare, apoi ati vazut ce s-a intamplat.

O sa mai vedem si la TV faza, eu vorbesc despre ce s-a intamplat in teren, cum mi s-a parut mie. De aceea suntem Petrolul, ca sa aratam ca si in astfel de situatii putem sa iesim bine. Eu sunt linistit, trebuie sa ne calificam si ne vom califica.

Nu m-am bucurat dupa gol, s-a spus ca sunt suparat pe unele site-uri, asa ca m-am dus la galerie sa le multumesc pentru ca m-au sustinut. Intre mine si galerie nu este nimic, m-am dus sa le multumesc tuturor pentru ca m-au incurajat.

Stiu ca se asteapta mult de mine, pentru ca sunt Adi Mutu. Daca gresesc un stop sunt fluierat, e normal, pentru ca lumea asteapta mult de la mine.

Am si eu o varsta, e normal sa nu intru mereu 90 de minute, inteleg deciziile si le accept. Nu e nimic de comentat ca nu joc mereu titular. Nu mi se pare, chiar daca s-a scris altceva, ca relatia mea de aici, cu antrenorul, este un nou caz Sanmartean. Nu poate fi vorba despre asa ceva.

Eu nu am mai jucat de trei ani in astfel de competitii, iar cand am jucat am marcat, de fiecare data. Cum se intampla si acum!", a spus Adrian Mutu la Digi.

Modifică setările cookies