Moment UNIC pentru Steaua in acest sezon! Ce o asteapta in Spania, la meciul decisiv din Grupele Europa League

Moment UNIC pentru Steaua in acest sezon! Ce o asteapta in Spania, la meciul decisiv din Grupele Europa League

Villarreal - Steaua este LIVE la ProTV, joi, de la ora 18:00.

Putin peste 400 de spectatori a avut Steaua pe National Arena la victoria cu Pandurii, un record negativ al sezonului pentru trupa lui Reghe. Chiar si asa, stelistii se pot lauda cu cea mai mare medie de spectatori la meciuri in acest sezon, 5.980 de fani/ meci.

Dinamo este pe 2 in acest top, cu o medie de 4.853 fani la meci, urmata de Craiova cu o medie de putin peste 4000 de fani la meci.

Cum arata topul in continuare:

Un singur club a reusit in acest sezon sa umple stadionul. La Botosani, Steaua a facut ca stadionul sa fie sold-out, acea partida ramanand singura din tot campionatul.

Lucrurile se pot schimba insa joi, 18:00, la ProTV, cand Steaua va juca in Spania, la Villarreal, intr-o comunitate in care limba romana este a doua din regiune.

Cu peste 200.000 de romani plecati in zona sa munceasca, Steaua poate conta pe El Madrigal pe un suport fara precedent in acest sezon.

Villarreal are doar 50.000 de locuitori, fiind doar o mica povincie din Castellon. Pe harta, orasul care a dat una dintre cele mai puternice echipe din Europa League in ultimele sezoane reprezinta doar un punct micut, spre deosebire de Valencia sau Madrid.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies