VIDEO! McClaren: "Ne APARAM! Steaua va fi impinsa de 50.000 de oameni!" Care e arma principala a englezului pe National Arena!

Autor: Sport.ro
Miercuri 15 Februarie 2012, 21:30

Steaua - Twente, joi, de la 22.00, in direct la ProTV si imagini in timp real pe www.sport.ro!

"Am multe amintiri cu Steaua. Cu Boro, dar si cu Twente. Echipa asta e diferita, e buna, cu multi jucatori noi dupa pauza de iarna. Ei incep acum returul, vor fi 50.000 de oameni dupa pauza asta. Vor fi foarte foarte greu de batut, dar asa e la fiecare meci in Europa. Noi vrem sa nu primim gol, iar daca am da si un gol ar fi ideal. Obiectivul principal este sa nu primim gol si sa avem sanse la calificare cand ajungem la Enschede.

Noi jucam deja, suntem mai in ritm decat ei. Dar noi trebuie sa ne aparam foarte bine ca echipa. Trebuie sa le facem imposibil sa dea gol. Vor avea suporteri fanatici in tribune, apararea trebuie sa fie punctul nostru forte. Nu stiu inca cum e gazonul, sper sa fie bun. Sunt sigur ca zapada va fi indepartata pana la ora meciului.


Echipa mea s-a schimbat, e una noua. Are un amestec bun de experienta si jucatori tineri talentati. Am lucrat cu echipa de 5-6 saptamani, imi place mult, ador jucatorii mei. Impreuna putem avea un viitor foarte frumos. Avem jucatori tineri extrem de talentati, dar fara experienta. Au dorinta mare, muncesc mult si sunt decenti.

Experienta e tot ce le lipseste. Maine vor avea o ocazie unica, Europa e diferita, poti invata multe ca jucator tanar. E o provocare mare pentru mine ca trebuie sa incep din nou aici, dar in un an sau doi vom fi o super putere. Acum avem talente multe, dar nu avem experienta. Facem greseli, dar invatam din ele. Trebuie sa tinem grupul asta unit si vor reveni in top", a declarat Steve McClaren la conferinta de pe national arena.

Ce se va întâmpla de fapt cu alocațiile copiilor. Anunțul făcut de Ludovic Orban
BRAT