KILLER-ul Stelei putea ajunge la Dinamo! Anuntul lui Mircea Rednic dupa Steaua - Zurich

Mircea Rednic spune ca Moussa Kone, atacantul de 19 ani al lui Zurich care a marcat contra Stelei, era unul dintre jucatorii aflati vara trecuta pe lista sa de achizitii.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Octombrie 2016, 10:09
Data actualizarii: Vineri 21 Octombrie 2016, 20:42

Rednic lasa de inteles ca ar fi incercat sa-l aduca pe Kone, in cazul in care ar fi continuat in Stefan cel Mare. Fostul antrenor dinamovist vorbeste si despre situatia in care se afla clubul.

"A fost un meci frumos, spectaculos, cu ocazii. Am venit pentru Moussa Kone, a venit liber, era si el pe lista mea. Nu neaparat pentru Dinamo... Ei scouterii lor. Am fost antrenor acolo, n-au fost multumiti de munca mea, am plecat. Nu ma surprinde situatia lui Andone. Nici mie nu mi-a convenit situatia de acolo si am plecat.

Ei au avut un antrenor care era si presdinte, si manager si antrenor. S-a zgarcit Ionut la 3000 de euro si o sa plateasca acum 300 000. Andone n-o sa plece pana n-o sa-si ia banii, trebuie sa mai plateasca Negoita si un alt antrenor. Sunt atatia specialisti acolo, sunt sigur ca o sa gaseasca solutia cea mai buna! Si Contra daca vine trebuie sa stie ca e mult de munca, n-o sa mai gaseasca o echipa gata facuta, asa cum s-a intamplat la Petrolul, dupa ce am plecat eu", a spus Rednic.

CITESTE SI

Modifică setările cookies