UPDATE | Ce amenda a primit Legia dupa ce fanii au afisat un banner urias cu "UEFA, amendeaza-ne cu 35.000 €" :)

UPDATE | Ce amenda a primit Legia dupa ce fanii au afisat un banner urias cu "UEFA, amendeaza-ne cu 35.000 €" :)

Legia Varsovia a fost amendata cu 35 de mii de euro la inceputul lunii pentru o coregrafie care sarbatorea revolta polonezilor in cel de-al Doilea Razboi Mondial.

UPDATE: Amenda de 35.000 de euro pentru Legia Varsovia, asa cum au anticipat suporterii din peluza :)

UEFA a sanctionat cluburile Legia Varsovia, Apollon Limassol si Aberdeen pentru incidente produse in turul trei preliminar al cupelor europene.

Legia Varsovia a primit o penalitate financiara de 35.000 de euro pentru un banner nepermis si pentru blocarea scarilor de acces la meciul cu Astana, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, din 2 august.

Adversare in turul trei preliminar al Ligii Europa, Apollon Limassol si Aberdeen au fost de asemenea sanctionate. Clubul cipriot a fost condamnat cu 27.500 de euro pentru comportamentul jucatorilor, aruncarea de obiecte in teren si aprinderea de torte.

Scotienii vor trebui sa plateasca 10.000 de euro pentru problemele cauzate de suporteri.


STIREA INITIALA - Fanii Legiei Varsovia au aparut cu un nou banner ca raspuns pentru UEFA la amenda de 35 de mii de euro pe care au primit-o pentru coregrafia care sarbatoarea revolta Poloniei din cel de-al Doilea Razboi Mondial.

In play-off-ul Europa League impotriva lui FC Sherrif, suporterii polonezi au ironizat decizia UEFA si au adus un afis cu un porc si mesajul "Si suma de 35 de mii de euro merge la ... ". Cel mai probabil suporterii vor fi din nou penalizati pentru ultima lor coregrafie. 

Meciul dintre Legia Varsovia si FC Sherriff s-a terminat 1-1. 

Citeste si:Legia Varsovia
VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies