Vineri 06 Aprilie 2018, 11:05

Hategan, FACUT PRAF in Italia: "Lazio, mai puternica decat arbitrul!" Gazzetta dello Sport i-a dat nota 4: ce-i reproseaza romanului

Lazio a castigat meciul cu Salzburg din turul sferturilor Europa League, scor 4-2, insa italienii l-au contestat dur pe Hategan.
 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Jurnalistii italieni au pus tunurile pe arbitrul roman pe care il acuza ca a dat un penalty mult prea usor pentru Salzburg si a refuzat o alta lovitura de la 11 metri echipei lui Inzaghi.

"Lazio e mai puternica si decat arbitrul", au scris cei de la Corriere della Sera. Gazzetta dello Sport i-a acordat nota 4 lui Hategan si a notat: "A acordat un penalty care nu a fost celor de la Salzburg, a negat un altul mai vizibil pentru Lazio. Dezechilibrata si maniera in care a acordat cartonasele galbene".Planul lui Dragnea după victoria de la CEX. "Nu putem să o ţinem aşa la nesfârşit"