Eric spune lucrurilor pe nume: "Ne-a lipsit experienta. Dnepr e favorita in grupa noastra" Ce si-au propus in urmatorul meci:

Autor: Sport.ro
Joi 19 Septembrie 2013, 22:52
Eric spune lucrurilor pe nume: "Ne-a lipsit experienta. Dnepr e favorita in grupa noastra" Ce si-au propus in urmatorul meci:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Pandurii au pornit cu stangul in Europa League si au pierdut cu 0-1 in fata lui Dnepr. Jucatorii sunt insa convinsi ca au un cuvant important de spus si raman increzatori in urmatoarele 5 meciuri pe care le mai au de jucat in grupe.

Pandurii vor juca urmatorul meci cu Pacos Ferreira, in deplasare.
"Trebuie sa ramanem increzatori, am vrut sa castigam, dar ne-a lipsit experienta. Putem sa credem ca va veni si victoria noastra. Dnepr este favorita in aceasta grupa. Din pacate nu am reusit sa marcam din ocaziile pe care ni le-am creat. Am jucat de la egal la egal, chiar daca posibilitatile financiare sunt mai mari pentru ei. Azi spun ca meritam un egal", a spus Eric.

Directorul sportiv al celor de la Pandurii spera ca echipa sa poate recupera punctele in Portugalia.
“Speram sa recuperam punctele in primul joc din Portugalia cu Pacos Ferreira. Putem sa ne calificam in primvara europeana. Am pierdut un meci, insa mai avem 5. Credem in sansa noastra si ne putem califica”, a spus Eugen Parvulescu.

Doi militari de 40 și 46 de ani au murit răpuși de Covid-19. Medicii recomandă investigații amănunțite
BRAT

Modifică setările cookies