'Distanta e mica intre banca si tribuna, nu-i problema!' Premiera la un meci de-al Stelei! Cum poate conduce Radoi echipa

Mirel Radoi nu va sta pe banca Stelei la meciul cu Rosenborg din turul play-off-ului Europa League.

'Nu e nicio problema', asigura secundul Massimo Pedrazzini. Italianul sustine ca decizia UEFA impotriva lui Radoi ar trebui sa motiveze echipa. 'Mirel va pregati meciul. Daca va fi ceva de comunicat, distanta dintre banca si tribuna nu e asa mare', spune Pedrazzini.

"Mirel isi va continua munca la fel ca si pana acum. Cred ca absenta lui nu trebuie sa fie un minus pentru echipa, dimpotriva. Baietii ar putea sa se motiveze mai bine. Comunicarea dintre noi e foarte clara, deschisa, nu e nicio problema. Ideea este ca noi sa discutam mai putin, asta inseamna ca am pregatit meciul foarte bine inainte. Daca va fi ceva de spus, distanta dintre tribuna si banca nu e asa mare", a comentat antrenorul Stelei.

Adi Popa vede absenta lui Radoi drept un handicap in dubla cu Rosenborg: "Era mai bine cu mister pe banca, dar sper sa ne descurcam, sa trecem de acest moment dificil si sa ne calificam dupa meciul retur!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies