Declaratia EMOTIONANTA a lui Razvan Lucescu: "Rar vezi asa ceva cum e la Petrolul!" Cum l-a REINVENTAT pe Mutu:

Declaratia EMOTIONANTA a lui Razvan Lucescu: "Rar vezi asa ceva cum e la Petrolul!" Cum l-a REINVENTAT pe Mutu:

Razvan Lucescu a vorbit despre ce urmeaza la Petrolul si a contrazis porecla 'X-Man', pe care o are din cauza stilului pe care il practica, considerat uneori defensiv.

Lucescu a vorbit pentru Gazeta despre Mutu si despre atmosfera de la Ploiesti, inaintea celui mai tare meci de pe OZN: intalnirea cu Dinamo Zagreb, din play-off-ul Europa League.

"NU MAI VEZI ASA CEVA!"

"Ploiestiul parca traieste pentru Petrolul. La fiecare doua masini, una are insemne cu 'lupii', un stegulet, un fular, un numar cu 'FCP'. Vad deseori familii imbracate in galben-albastru: copii, tata, bunic. Rar vezi asa atasament pentru un club", spune Lucescu despre atmosfera din Ploiesti.

Antrenorul de pe banca Petrolului a comentat si despre stilul de joc, considerat uneori defensiv:

"Asta cu X-Man e o mare prostie! Cei care spun asta nu analizeaza profund, ci doar superficial. Cred ca o singura data in cariera mea am facut o mutare defensiva, cand am introdus un fundas central in locul unui atacant, in minutul 90. Filosofia mea este de a juca sus, de a face pressing, a recupera mingea si de a tine posesia cat mai mult", spune Lucescu.

"Mutu e un tip special si, paradoxal, are o sensibilitate aparte. Dar el trebuie sa joace si cu sufletul, sa stie ca apropiatii il apreciaza. Atrage popularitate peste tot, nu e simplu pentru el si pentru ceilalti. Noi, cei din jur, suntem obligati sa-l protejam pe Mutu. A avut o pregatire fantastica, e superclasa!

Incontestabil trebuie sa fie chemat la nationala. Arata ca e cel mai bun jucator roman! Chiar daca as prefera sa ramana la club in loc sa fie obosit dupa convocarile la nationala, stiu cat de mult isi doreste sa fie acolo si merita mai mult decat orice jucator sa fie chemat la lot. Cu el ar trebui sa inceapa lista convocarilor!", a incheiat Razvan Lucescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rusia anunță retragerea trupelor de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies