Steaua Gheorghe Hagi Europa League

Cum poate ajunge Steaua sa castige Europa League! Modelul care o transforma intr-o SUPERCAMPIOANA cand nimeni nu mai credea

Steaua a piardut la Aalborg si tremura inaintea meciului decisiv al grupei, contra lui Dinamo Kiev.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Noiembrie 2014, 19:38
Data actualizarii: Sambata 29 Noiembrie 2014, 19:39

Trebuie sa bata, iar danezii sa nu castige la Rio Ave. Jucatorii cred ca obiectivul poate fi atins, insa fanii nu sunt la fel de convinsi ca oamenii din vestiar.

Hagi ii linisteste pe suporteri. Chiar daca Steaua nu merge in primavara europeana, poate pune bazele unei supercampioane. Lipsa de rezultate in deplasare n-ar trebui sa-i sperie pe stelisti. La fel s-a intamplat si cu Galata inaintea sezonului care i-a adus Cupa UEFA.

"Ca sa creezi o echipa cu mentalitate puternica, un grup puternic, iti trebuie timp. Va dau exemplul Galatasaray. In primii doi ani, castigam tot acasa si pierdeam toate meciurile in deplasare, in Europa. In al 3-lea sezon am inceput sa castigam, apoi am luat Cupa UEFA.

Steaua trebuie sa castige si dupa aia vedem ce va fi acolo. Dar Steaua trebuie sa castige, dupa aia vedem ce va fi acolo. Prima oara trebuie sa castige ea, e un meci acasa si numai la asta sa se gandeasca", a spus Hagi.

Modifică setările cookies