Cristi Balaj i-a scandalizat pe fanii lui PSV in Europa League! Stadionul l-a huiduit, Van Nistelrooy a intrat in vestiar peste el

Cristi Balaj i-a scandalizat pe fanii lui PSV in Europa League! Stadionul l-a huiduit, Van Nistelrooy a intrat in vestiar peste el

Delegat de UEFA la centrul partidei PSV - Shakhtyor Soligorsk, Cristi Balaj i-a enervat la culme pe olandezi.

Centralul roman a fost rugat de PSV sa acorde inaintea startului partidei un minut de reculegere in memoria lui Pedro Salazar, fostul secretar de presa. In clipa in care echipele se aflau la centrul terenului, Balaj, in loc sa acorde minutul de reculegere, a lasat doar 10 secunde si a fluierat startul partidei, scrie publicatia, Ed.nl.

In acel moment, tot stadionul a inceput sa-l huiduie pe Balaj. PSV s-a plans de situatie chiar pe contul oficial de Twitter, iar decizia lui Balaj l-a facut si pe van Nistelrooy sa ceara explicatii.

"Clubul PSV este extrem de dezamagit de modul in care a fost interpretat minutul de reculegere si va merge la UEFA", scrie clubul pe contul de Twitter.

Ziaristul olandez Bart Hoffman a scris dupa acest incident ca "Ruud van Nistelrooy s-a dus in vestiarul arbitrilor ca sa discute cu Balaj. Nu a vrut sa spuna ce discutie a purtat acolo"

VIDEO PROTVPLUS.RO

VIDEO. Interviu cu Vlad Voiculescu: ”Am primit mai multe amenințări cu moartea”
BRAT
Modifică setările cookies