Europa League

COSTUL adevarat al meciului in care fanii au primit INTERZIS de la UEFA! Campioana facea transferuri cu banii platiti in 9 ani:

Steaua va juca fara fani in meciul cu Aalborg, prima partida din Europa League, pe Arena Nationala.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Septembrie 2014, 10:14
Data actualizarii: Sambata 06 Septembrie 2014, 10:30

Campioana a primit o decizie dura din partea UEFA, care a sanctionat-o din cauza scandarilor de la meciul cu Ludogorets. Suspendarea si amenda de 64.500 de euro inseama ca Steaua pierde mult mai mult decat suma pe care o va trimite in conturile forului european.

BANI PLATITI IN 9 ANI

Aproape 65.000 de euro, cat e amenda, este, de fapt, cea mai mica suma pe care o pierde Steaua. Daca luam in calcul ca stadionul ar fi putut fi plin la meciul cu Aalborg, rezulta ca totalul pierdut de campioana se ridica undeva la 400.000 de euro.

Tot in acest sezon de Europa, Steaua a avut inchise cateva sectoare din tribuna la meciul cu Aktobe, din preliminariile Ligii.

Steaua are un intreg istoric de meciuri in care a fost sanctionata de UEFA din cauza fanilor sai. Scandari, bannere, lasere sau obiecte aruncate in teren, toate au facut ca Steaua sa piarda bani din cauza suporterilor sai, anunta Gazeta.

217.500 de euro a platit Steaua incepand cu 2005, ca amenzi, din cauza comportamentului fanilor sai. In total, 12 sanctiuni dictate importriva Stelei, considerata recidivista. Repetarea incidentelor neplacute a facut ca ros-albastrii sa incaseze acum cea mai mare amenda all-time primita din partea UEFA.

3 meciuri a jucat Steaua in ultimii 9 ani fara fani in tribune. La cei aproape 220.000 de euro platiti in total se mai adauga zeci, daca nu chiar sute de mii de euro, bani ce puteau rezulta din vanzarea de bilete in meciurile in care Steaua nu i-a avut aproape pe fani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!