Cristiano Ronaldo Europa League Manchester United Europa League

Contraperformanța pe care o va bifa Cristiano Ronaldo după primul meci al lui Manchester în grupele Euopa League

Cristiano Ronaldo va debuta în actualul sezon din Europa League, cu Manchester United, în meciul cu Real Sociedad.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Septembrie 2022, 19:19
Data actualizarii: Joi 08 Septembrie 2022, 19:25
  • Partida va fi LIVE pe PRO ARENA și VOYO, de la ora 22:00.

Portughezul de 37 de ani va bifa o contraperformanță în carieră, fiind pentru prima dată după 20 de ani când nu va evolua în competiția principală europeană, Champions League.

Cristiano Ronaldo a jucat ultimul meci în Europa League, pe vremea când evolua la Sporting Lisabona, pe 10 octombrie 2002, cu Partizan Belgrad. 

După acel an, starul portughez a evoluat în fiecare sezon de Champions League, fiind golgheterul competiției, cu 140 de reușite. 

Ce crede Erik ten Hag despre Cristiano Ronaldo

"Cred că Ronaldo poate juca în echipa mea. De-a lungul întregii sale cariere, sub comanda atâtor antrenori, a jucat în foarte multe sisteme şi a performat mereu. 

De ce nu ar face-o şi acum? Pentru mine, vârsta lui Cristiano Ronaldo nu reprezintă o problemă. Dacă eşti tânăr, trebuie să fii suficient de bun, dar când eşti în vârstă şi încă faci performanţă, atunci eşti şi suficient de bun", a declarat tehnicianul lui Manchester în conferinţa de presă.

Cariera lui Cristiano Ronaldo

Portughezul are cinci trofee Champions League și cinci Baloane de Aur. A făcut senzație la Real Madrid, unde a bifat 436 de apariții și a marcat 446 de goluri. La United, Ronaldo a înscris 142 de goluri în 329 de partide. Sir Alex Ferguson l-a "găsit" pe portughez la Sporting în 2003 și l-a adus în Premier League.

Modifică setările cookies