"Ce, Dica e liber?!" Cum a reactionat McClaren cand a aflat ca poate sa-l aduca gratis la Twente pe cel mai tare marcator stelist din Europa in ultimii 10 ani

Autor: Sport.ro
Miercuri 18 Ianuarie 2012, 21:05

Cosmarul Stelei, McClaren s-a bucurat ca a picat cu Steaua in Europa League! A aflat ca a scapat si el de un cosmar - Dica nu mai e la Steaua si nu-i va pune probleme lui Twente.

In 2006, dupa ce a eliminat-o pe Steaua in semifinale cu Middlesbrough, McClaren a vrut sa-l aduca pe Dica in Anglia. Acum a ramas mut, cand a auzit ca Dica... nu mai are echipa!

Dica i-a ramas in minte lui McClaren de la semifinala de groaza a Stelei din 2006 cu Middlesbrough. A marcat si la Bucuresti si in Anglia! "Nu mai e la Steaua" - a fost vestea care l-a bucurat tare pe McLaren.

"Era unul, numarul 10, Dica, un jucator foarte bun, mi-a placut. Era un jucator bun."

Daca-l vrea, McClaren il poate lua gratis pe Dica la Twente. 

Bicfalvi si Tanase au jucat impotriva lui McLaren in 2009, cand era tot la Twente! De ei, McClaren nu isi mai aduce aminte.

McClaren o asteapta pe Steaua la Twente cu un mesaj razboinic: "Daca nu omori tu bestia se intoarcea ea si te omoara", e motto-ul englezului!

Eliminarea Stelei din semifinale in 2006 a ramas un episod memorabil si incredibil si pentru McClaren!

"A fost o seara tare ciudata. A fost inimaginabil pt ca eram morti, era 3-1 si noi eram morti complet dar intr-un fel am intors"

Sute de migranți vin spre Europa. Reacția ONU și NATO la conflictul dintre Turcia și Siria
BRAT