FCSB, DECIMATA de Covid-19! Inca 5 jucatori sunt POZITIVI dupa testarea din Serbia! Ce se intampla cu partida din Europa League

Europa League BREAKING NEWS | FCSB, DECIMATA de Covid-19! Inca 5 jucatori sunt POZITIVI dupa testarea din Serbia! Anunt de ULTIMA ORA
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Septembrie 2020, 09:37
Data actualizarii: Vineri 18 Septembrie 2020, 03:16

Emotii mari pentru FCSB inaintea partidei cu Backa Topola din turul 2 al Europa League, programata in aceasta seara de la 22:00.

UPDATE 10:15: Cum ar putea arata echipa de start a FCSB-ului:

Ros-albastrii se mai bazeaza pe 14 fotbalisti pentru duelul din turul 2 al preliminariilor Europa League. In aceste conditii, FCSB i-ar putea trimite in teren cu Backa Topola pe:

Ducan (19 ani) - Cretu (31 ani), Simion (22 ani), Pantiru (24 ani), Briceag (28 ani) - Horsia (19 ani), Perianu (18 ani), Morutan (21 ani) - Man (22 ani), Buziuc (26 ani), Coman (22 ani)


UPDATE 9:50: FCSB, la limita de a pierde la masa verde!

FCSB se va putea baza doar pe Razvan Ducan (19 ani) in poarta! Mihai Udrea (19 ani) este accidentat, iar Andrei Vlad (21 de ani) se afla printre ultimii jucatori infectati cu Covid-19.

Fotbalistii pe care se bazeaza FCSB in deplasarea de la Topola:

Portari: Razvan Ducan

Fundasi: Valentin Cretu, Ionut Pantiru, Marius Briceag, Alexandru Pantea

Mijlocasi: Gabriel Simion, Olimpiu Morutan, Ovidiu Perianu, Ovidiu Horsia, Robert Ion

Atacanti: Florinel Coman, Adrian Petre, Dennis Man, Alexandru Buziuc

Protocolul UEFA cere cel putin 13 jucatori, inclusiv un portar, sa fie disponibili intr-o echipa pentru ca partida sa se dispute. 


UPDATE 9:40: Ultimii jucatori infectati:

Conform informatiilor WWW.SPORT.RO, cei 5 jucatori depistati pozitiv in Serbia sunt Sergiu Bus, Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionut Vina, Andrei Pandele


Ros-albastrii ajung astfel la 9 cazuri de Covid-19 in randul fotbalistilor, dupa ce inainte de plecarea in Serbia au fost testati pozitiv Miron, Olaru, Tanase si Cristea.

Potrivit informatiilor WWW.SPORT.RO, la testul efectuat in curusul zilei de miercuri, in Serbia, inca cinci jucatori ai FCSB-ului au fost testati pozitiv, dintre care unul este portar.

De asemenea, aproape tot staff-ul FCSB-ului este infectat cu noul coronavirus si totalul cazurilor din cadrul clubului se ridica la 18!

In aceste conditii, ros-albastrii mai au pe lista UEFA doar 14 jucatori care pot evolua in aceasta seara.

Protocolul UEFA cere cel putin 13 jucatori, inclusiv un portar, sa fie disponibili intr-o echipa pentru ca partida sa se dispute. 

Este asteptata si o reactie a autoritatilor sarbe in ceea ce priveste soarta partidei din aceasta seara.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!