Asa ceva nu s-a mai intamplat NICIODATA la Manchester United! Ce decizie ia clubul pentru urmatorul meci de Europa League
Joi 04 Februarie 2016, 14:06

Asa ceva nu s-a mai intamplat NICIODATA la Manchester United! Ce decizie ia clubul pentru urmatorul meci de Europa League

Conducerea clubului se gandeste sa ia o masura complet neasteptata inaintea meciului cu Midtjyland din Europa League!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

United e aproape sa hotarasca inchiderea unei tribune din cauza cererii scazute de bilete. Meciul de pe 25 februarie s-ar putea juca fara niciun fan in Sir Alex Ferguson stand. Anuntul a fost facut de jurnalistul James Ducker de la The Times.

Tribuna are o capacitate de 26 000 de locuri. United a luat deja legatura cu spectatorii care isi luasera tichete in Sir Alex Ferguson Stand pentru a le cere sa-si aleaga bilete in alte zone ale stadionului, scrie Ducker pe Twitter.

Nici rivalii de la Liverpool nu trec prin cea mai buna perioada a relatiei cu clubul. Fanii vor sa protesteze la urmatorul meci din campionat, cu Sunderland, impotriva cresterii pretului biletelor pentru sezonul viitor. Suporterii vor sa paraseasca Anfield in minutul 77 al jocului.
 0 comentarii
Sistemul public de sănătate e în colaps, deşi primeşte 9 miliarde de euro pe an
BRAT