Argaseala are din nou emotii: "Va fi mai greu cu Motherwell!"

Valeriu Argaseala ii avertizeaza si el pe suporterii Stelei. Dupa ce Gigi Becali a declarat ca este disput sa inchida Peluza Sud, presedintele Stelei spune ca va avea o ultima discutie cu suporterii pentru a lamuri problemele din ultima deplasare din Budapesta.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iulie 2009, 19:33
Data actualizarii: Vineri 24 Iulie 2009, 19:44

VA FI MAI GREU CU MOTHERWELL
“Nu ne-a speriat. a fost un anunt oficial, dar modul in care s-a facut evacuarea si modul in care s-a procedat, ne-a deranjat. Bine ca am batut si am castigat punctele. Vom juca cu Motherwell, in turul 3 sunt echipe mai bune. La pauza a fost un schimb de torte in tribuna. Cei din galerie de la Ujpest i-au atacat pe cei din galeria noastra. 3 dintre suporterii nostri s-au ales cu arsuri, dar au iesit din spital. Pana la urma cati au plecat, atatia s-au si intors"

ULTIMATUL PENTRU SUPORTERI
"Am fost emotionat pentru ca au fost momentele de la inceput, cand nu am fost foarte bine primiti. Am avut si discutia cu jandarmii despre asigurarea conditiilor pentru suporteri. Ei au promis ca nu o sa mai faca niciun gest care sa lezeze echipa si totusi au facut. O sa avem o ultima discutie prin care sa lamurim problema pentru ca asa nu se mai poate continua”, a spus Valeriu Argaseala.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies