Interviu EXCLUSIV cu Florin Tanase | Acum 11 ani era pe Ghencea si REFUZA sa plece de pe stadion in celebrul Steaua - Villarreal ingropat in zapada, azi e nr. 10 si viseaza la o victorie istorica in Europa League

Steaua - Villarreal, joi, ora 20:00, la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2016, 11:56
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2016, 12:00

Florin Tanase a vorbit pentru Sport ProTV despre meciul Stelei cu Villarreal, joi, de la 20:00, in direct la ProTV.

In urma cu 11 ani, Florin Tanase era suporter al Stelei. Azi e numarul 10 si isi aminteste de meciul cu Villarreal amanat din cauza zapezii, cand a fost in tribune si a refuzat sa plece de pe stadion, alaturi de peste 25.000 de fani.

"Pot spune ca e primul meu meci mare. Sunt nerabdator. Jucam cu o echipa buna din Spania si nu ne va fi usor. Nu e inceput rau la Steaua, am marcat trei goluri de cand am venit, dar inca nu sunt la capacitate maxima, sunt uneori obosit. Usor, usor o sa ajung la forma maxima"

"M-am uitat la meciurile lor si pot spune ca joaca un fotbal extraordinar, paseaza bine, o echipa extrem de buna. La meciul amanat din cauza ninsorii am fost pe stadion, iar apoi cand s-a jucat nu am mai venit."

"M-as bucura enorm sa marchez cu ei, ma bucur mereu cand marchez si imi ajut echipa sa castige."

"Ne-ar ajuta sa fie stadionul plin, ii asteptam sa fie alaturi de noi, sa ne sustina pentru ca avem nevoie."

"In cazul unui rezultat nefavorabil, nu cred ca sansele sunt compromise, sunt diminuate, dar sper la un rezultat pozitiv", a declarat Florin Tanase pentru Sport ProTV.

Modifică setările cookies