Europa League

A visat toata viata sa joace in Europa dar Steaua i-a dat 5 goluri intr-o repriza! Ce a declarat dupa meci portarul lui Aalborg

Steaua 6-0 Aalborg | Stelistii au reusit sa le strice seara ambilor portari ai danezilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 12:02
Data actualizarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 12:06

Carsten Christensen a avut o noapte de cosmar pe National Arena. Portarul danezilor a debutat in cupele europene insa meciul nu a fost asa cum si-a inchipuit acesta.

Dupa eliminarea lui Larsen, la 1-0 pentru Steaua, Christensen a intrat in poarta si a luat 5 goluri in a doua repriza. Acesta s-a plans in presa din Danemarca de faptul ca Steaua i-a stricat noaptea la care a visat toata cariera:

"Am visat mereu sa joc in cupele europene dar nu credeam niciodata ca voi lua 5 goluri intr-o repriza. Steaua a avut multe suturi, majoritatea de aproape, nu am avut ce sa fac", a spus Christensen in Tipsbladet.

Nici Larsen, portarul eliminat, nu a avut o seara prea buna: "A fost o seara groaznica pentru noi. In afara ca am pierdut cu 6-0, am luat si cartonas rosu. Din cate imi aduc aminte, am lovit mingea, iar apoi jucatorul stelist s-a lovit de mine. Daca la penalty se poate discuta, sunt sigur ca faza nu a fost de rosu si nu meritam sa fiu eliminat", a spus Larsen pentru aceeasi publicatie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!