Inca o delegare pentru Ovidiu Hategan! Cel mai bun arbitru roman isi continua drumul la Euro 2020

Ovidiu Hategan Euro EURO 2020 EURO Inca o delegare pentru Ovidiu Hategan! Cel mai bun arbitru roman isi continua evolutiile al Euro 2020
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Iulie 2021, 13:36
Data actualizarii: Luni 05 Iulie 2021, 14:01

Campionatul European se vede la PRO TV si pe VOYO.RO!

Arbitrul Ovidiu Hategan isi continua drumul al Euro. Cel mai bun "central" din tara noastra va fi arbitru de rezerva la meciul dintre Anglia si Danemarca.

Ovidiu Hatean a facut parte din brigada de arbitri la cinci meciuri de la Euro. Polonia - Slovacia si Italia - Tara Galilor au fost meciurile conduse de acesta de la centru. Tara Galilor – Danemarca, Elvetia - Spania si Portugalia - Franta, au fost meciurile in care romanul Hategan a fost arbitru de rezerva.

  • Inca o delegare pentru Ovidiu Hategan! Cel mai bun arbitru roman isi continua evolutiile al Euro 2020

Ovidiu Hategan a fost primul arbitru de la Euro care a aratat cartonasul rosu. Polonezul Grzegorz Krychowiak a fost cel care a vazut "rosu" de la "centralul" roman, in timpul meciului dintre Polonia si Slovacia, scor 1-2.

Semifinala Anglia - Danemarca, care se va disputa miercuri, de la 22:00, va fi condus de la centru de neerlandezul Danny Makkelie, care ii va avea ca secunzi pe Hessel Steegstra si Jan de Vries, tot din Tarile de Jos. Partida va putea fi urmarita pe PRO TV si pe VOYO.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!