Veste bună primită de suporterii români! Stadionul care își deschide porțile pentru cei care vor să vadă LIVE naționala

nationala romaniei campionatul european EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 15:52
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 15:57

România întâlnește Olanda în sferturile de finală ale Campionatului European din Germania.

Suporterii români care vor să privească meciul alături de pe stadion sunt așteptați la Complexul Sportiv Național "Arcul de Triumf", acolo unde vor putea urmă LIVE partida România - Olanda.

Românii, așteptați pe stadionul 'Arcul de Triumf'

"Surpriză pentru iubitorii fotbalului! 

Meciul din această seară, dintre România și Olanda, din optimile EURO 2024, va putea fi urmărit live și pe stadionul de la Complexul Sportiv Național "Arcul de Triumf", unde în mai puțin de douǎ ore (n.r. - începând cu ora 17:00) se vor deschide porțile pentru public. Accesul se face prin lateralul stadionului, iar meciul se va vedea din tribuna întâi. 

În ziua în care România este gata să scrie istorie în fotbal, sunteți invitați să faceți galerie pe Stadionul Național Arcul de Triumf. Gazdele vă îndeamnă să veniți îmbrăcați în culorile naționalei, pentru a striga împreună într-un glas: Hai, România!

Susținerea suporterilor de la Arcul de Triumf va răzbate până pe stadionul de la München, acolo unde tricolorii vor da totul pentru victorie și unde organizatorii au anunțat că aproape 13.000 de bilete au fost achiziționate de români, în număr aproape dublu față de cel al fanilor din Țările de Jos (7.000). 

Se estimează peste 25.000 de susținători ai României în tribune la ora meciului. Lor li se vor adăuga milioane de români din țară și din întreaga lume, care vor sta cu sufletul la gură pentru Generația de Suflet. 

Hai, România! Hai, tricolorii! Suntem mândri de voi", a anunațat Agenția Națională pentru Sport pe pagina oficială de Facebook.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!