VIDEO EXCLUSIV Un transfer de răsunet după EURO 2024? Anunțul lui Ioan Becali + tricolorul care l-a impresionat la turneul final

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2024, 22:07
Data actualizarii: Duminica 07 Iulie 2024, 22:07

Echipa națională a României a fost eliminată de la EURO 2024 în optimile de finală de Olanda, scor 0-3.

Chiar dacă tricolorii au impresionat la EURO 2024, Ioan Becali a mărturisit că nu se așteaptă la un transfer de răsunet al unui fotbalist român, deoarece România s-a remarcat la nivel de greu și nu ca talent individual.

Ioan Becali: ”E mai greu un transfer de răsunet după EURO 2024!”

De altfel, renumitul agent spune că nici generația actuală nu este același nivel cu cel al Generației de Aur. Totuși, Ioan Becali a remarcat evoluțiile lui Denis Drăguș, însă fotbalistul a semnat cu Trabzonspor chiar înainte de turneul final.

E mai greu un transfer de răsunet după EURO 2024. Toată echipa națională m-a impresionat, noi avem o echipă, avem un grup foarte bine conturat. S-a format un grup de șapte-opt jucători cu care vom începe toate meciurile de acum încolo.

Problema e că nu avem jucători ca un Hagi, ca un Dumitrescu, ca un Gică Popescu, ca un Răducioiu, ca un Moldovan, ca un Adrian Ilie, ca un Mutu mai târziu, ca un Chivu mai târziu. Acum îmi e greu să îmi critic eu proprii mei jucători, dar asta e generația.

Avem jucători la Parma, în divizia B, avem jucători la Rangers, o echipă extraordinară. Bineînțeles, și Ianis a avut un accident grav, îi e greu să revină, dar lumea își pierde încrederea. Ce alți jucători mai avem, Niță, 37 de ani, mai are un an-doi și termină...

Singurul reviriment la echipa națională este Drăguș, pentru că pe Drăgușin îl știam prin ceea ce a făcut și unde s-a transferat datorită seriozității lui, educației lui”, a spus Ioan Becali pentru PRO TV și Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!