Un singur jucător al Spaniei va rata finala EURO 2024! Anunțul momentului după victoria contra Franței

Spania Alvaro Morata dani carvajal Jesus Navas Pedri EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 13:03
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 13:04

Spania va înfrunta Olanda sau Anglia în finala EURO 2024, programată duminică, de la ora 22:00, la Berlin, în direct pe PRO TV și VOYO.

Spania a trecut de Franța în semifinale cu 2-1, însă naționala condusă de Luis de la Fuente a avut emoții serioase în privința accidentărilor. Veteranul Jesus Navas (38 de ani) nu a mai putut continua și a fost înlocuit în minutul 58, în timp ce Alvaro Morata a suferit o accidentare stranie, fiind lovit din greșeală de un steward la bucuria de după meci.

Alvaro Morata și Jesus Navas, apți pentru finala EURO 2024

Cu toate acestea, atât Jesus Navas, cât și Alvaro Morata vor fi apți pentru finala EURO 2024 de duminică, anunță Mundo Deportivo. Fundașul dreapta a acuzat un disconfort la șold în repriza secundă, însă va fi apt pentru ultimul act, au transmis oficialii Federației.

De asemenea, Alvaro Morata a anunțat că a încasat "doar o lovitură" și că "nu este nevoie să vă alarmați". Atacantul Spaniei chiar a glumit și a spus că steward-ul care l-a lovit ar fi trebuit să vadă cartonașul galben.

Pedri, singurul absent de la finala EURO 2024. Revin Carvajal și Le Normand

Pe lângă cei doi, la finala EURO 2024 vor fi apți din nou Dani Carvajal și Robin Le Normand, suspendați pentru cumul de cartonașe galbene în semifinala cu Franța.

Având în vedere că Dani Carvajal este apt, e de așteptat ca Jesus Navas să fie rezervă în finala EURO 2024. De asemenea, Robin Le Normand ar putea reveni în primul 11, în locul lui Nacho.

Astfel, singurul jucător din lotul Spaniei care va rata finala EURO 2024 este Pedri. Mijlocașul Barcelonei a suferit o accidentare la genunchi în sfertul de finală contra Germaniei, când a fost lovit de Toni Kroos.

VIDEO Rezumat Spania - Franța 2-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!