EXCLUSIV Propunere în direct. Ce urmează pentru naționala României după eliminarea de la EURO 2024: "Ar fi frumos!"

Romania Ciprian Marica EURO 2024 Olanda Razvan Rat EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 01:15
Data actualizarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 01:16

Naționala României a părăsit Campionatul European în faza optimilor de finală după ce a pierdut clar contra Olandei, scor 0-3, la Munchen.

După ce a câștigat grupa E cu 4 puncte în urma victoriei cu Ucraina (3-0), eșecului cu Belgia (0-2) și remizei cu Slovacia (1-1), România a cedat clar împotriva Olandei, 0-3.

Ce urmează pentru naționala României după eliminarea de la EURO 2024

Pentru România a fost doar pentru a doua oară în istorie când iese din grupe la un Campionat European. Tot în Germania s-a înregistrat cea mai clară victorie a tricolorilor la un turneu final, 3-0 contra Ucrainei.

La Studio EURO 2024, moderatorul Costin Ștucan le-a adresat o întrebare invitaților Ciprian Marica și Răzvan Raț legată de modul în care ar trebui primiți jucătorii naționalei la revenirea în țară. Foștii internaționali consideră că actuala generație ar merita un moment special alături de suporteri.

Dialogul de la Studio EURO 2024

  • Ciprian Marica: Sunt curios să vedem cum îi vom aștepta pe ai noștri.
  • Costin Ștucan: Credeți că o să meargă lumea?
  • Răzvan Raț: Eu cred că da. Așa ar fi frumos pentru tot ceea ce s-a întâmplat la EURO și toată susținerea arătată la EURO. La sfârșitul meciului, toată tribuna striga: 'Suntem mândri de voi!'. Eu cred că își are sensul.
  • Costin Ștucan: Ați vedea un autobuz închiriat și plimbați prin București? Nu e totuși o mentalitate mică să sărbătorim? Nu mă înjurați, nu săriți la gâtul meu, întreb.
  • Ciprian Marica: Poate să-i plimbi prin oraș, nu, dar un loc de adio în care să îi salute suporterii și să fie văzuți tricolorii, ar fi frumos. 

Pentru România urmează noul sezon din UEFA Nations League. În perioada septembrie - noiembrie 2024, naționala va înfrunta Kosovo, Lituania și Cipru în Liga C.

 

VIDEO Rezumat România - Olanda 0-3

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!