GALERIE FOTO Olandezul care a făcut spectacol la antrenamentul de sâmbătă, cu trei zile înainte de meciul cu România

Memphis Depay campionatul european EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iunie 2024, 17:45
Data actualizarii: Sambata 29 Iunie 2024, 18:01

România și Olanda se vor duela în optimile de finală ale Campionatului European 2024, la Munchen, în direct la PRO TV și pe VOYO.

Memphis Depay, unul dintre starurile olandeze, a a atras atenția la ultimul antrenament cu o noua sa tunsoare.

Un alt aspect care a atras atenția a fost bentița de păr a lui Memphis. Atacantul, care este în prezent liber de contract, a purtat o bandă albă de păr timp de mai multe săptămâni, dar vineri s-a antrenat cu o bandă neagră. 

  • Memphis Depay / Sursă: Getty Images

"Rămâne de văzut dacă va juca și marți cu România cu o bandă neagră. Luni, selecția va pleca la München, unde va juca o zi mai târziu meciul pentru un loc în sferturile de finală", au notat cei de la SportNieuws.

Depay și bentița de păr

Atacantul a purtat pentru prima dată banda de păr în meciul amical cu Canada. De atunci, banda lui Depay a devenit principalul subiect de discuție înainte de Campionatul European. 

Protagonistul însuși a considerat că toată agitația a fost destul de exagerată. Atacantul în vârstă de 32 de ani a personalizat banda de păr înainte de Campionatul European și a purtat-o și în toate meciurile din grupă ale Campionatului European.

Ultimele patru partide dintre România - Olanda constituie doar victorii ale adversarilor: 3-0 (2017, amical), 4-0 (2013, preliminarii CM), 4-1 (2012, preliminarii Mondial) și 2-0 (EURO 2008).

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor pot fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!