”Lumea a înnebunit!” Soția lui Rafael van der Vaart le-a spus olandezilor ce se întâmplă în România înaintea meciului de la EURO

Olanda EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2024, 09:34
Data actualizarii: Vineri 28 Iunie 2024, 09:34

România s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2024 de pe primul loc în grupa E, din care au mai făcut parte Belgia, Ucraina și Slovacia.

În optimi, pentru tricolori urmează un meci de foc împotriva Olandei, echipă care a terminat pe a treia poziție în grupa D la turneul final.

Estavana Polman: ”E ceva uriaș pentru români, lumea a înnebunit!”

Estavana Polman, soția legendarului Rafael van der Vaart și jucătoarea de handbal a celor de la Rapid, este prinsă ”între ciocan și nicovală” având în vedere că România se va duela cu Olanda în optimile de finală ale EURO 2024.

Estavana Polman trăiește nebunia EURO în România înaintea meciului cu Olanda”, au titrat olandezii de la Sport Nieuws.

Jucătoarea celor de la Rapid și soția marelui Rafael van der Vaart a vorbit în presa olandeză despre meciul România – Olanda de la EURO 2024 și despre felul în care a trăit de la București calificarea României în optimile de finală.

Totodată, Polman a mărturisit că se bucură că România, țara în care evoluează la echipa de club, va întâlni Olanda.

Este ceva uriaș pentru români. S-au întors după mult timp la un turneu final. Vor juca împotriva Olandei. Este foarte important în România, cum trăiesc oamenii aici acest meci. Toată lumea a înnebunit. Chiar mă bucur că România va juca împotriva Olandei”, a spus Estvana Polman, conform sportniews.nl.

VIDEO Rezumatul meciului România - Slovacia 1-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!