Gabi Balint, dezamăgit de trei tricolori după eliminarea României de la EURO 2024: ”Nu au ajutat deloc!”

Romania EURO 2024 Olanda EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 21:18
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 21:18

Visul României la EURO 2024 s-a încheiat după eșecul suferit în fața Olandei, scor 0-3.

Gabi Balint: ”Am făcut trei schimbări care nu ne-au ajutat deloc!”

Chiar dacă a recunoscut faptul că batavii le sunt superiori tricolorilor, Gabi Balint s-a arătat dezamăgit de prestația echipei naționale din meciul cu Olanda. Fostul mare fotbalist a remarcat faptul că schimbările efectuate de Edi Iordănescu nu au ajutat cu nimic jocul echipei.

Totuși, Gabi Balint a recunoscut că performanța României de la această ediție a Campionatului European este remarcabilă, având în vedere că nimeni nu se aștepta ca tricolorii să iasă din grupe.

Edi Iordănescu a făcut patru schimbări în cea de-a doua repriză. Primele trei au fost efectuate în minutul 72, adică cele trei la care a făcut referire Gabi Balint. Alibec, Mihăilă și Cicâldău au intrat în locul lui Ianis Hagi, Denis Drăguș și Marius Marin.

Atât am putut, e bine, până la urmă am făcut ceva la care noi nu ne așteptam la începutul acestui Campionat European, ne-am calificat de pe primul loc în grupă. Din punct de vedere al sufletului, au corespuns, însă trebuie să joci și fotbal.

Favoritele au jucat, Anglia, chiar dacă a făcut un meci de slab, a atacat în permanență, a insistat până a reușit, de asta s-au calificat toate echipele favorite, de asta echipele favorite ajung în fazele superioare ale Champions League, jucătorii au calitate, asta ne-a lipsit nouă, nu am putut să le punem probleme olandezilor.

Ne gândeam că Austria le-a marcat trei goluri, dar Austria a atacat, și-a creat ocazii. Înainte de meci eu spuneam că, dacă vrem să sperăm la ceva, trebuie neapărat să marcăm, pentru că ei vor marca, au jucători ofensivi foarte buni, au viteză de joc peste noi.

După pauză am făcut trei schimbări care nu ne-au ajutat absolut deloc, toți trei care au intrat nu au fost în joc, nu au fost în ritm, nu au adus nimic în plus, nu au ajutat deloc, dar atât s-a putut, eu cred că mai mult nu se putea”, a spus Gabi Balint la Digi Sport

VIDEO Rezumatul meciului România - Olanda 0-3

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!