Deschamps a auzit criticile pentru Kylian Mbappe și a sărit în ajutorul starului Franței: ”Nu credeți că a făcut deja istorie?”

Franta Didier Deschamps EURO 2024 kylian mbappe EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2024, 17:01
Data actualizarii: Duminica 07 Iulie 2024, 17:01

Franța s-a calificat în semifinalele EURO 2024, după ce a trecut de Portugalia la loviturile de departajare, scor 0-0 (5-3).

Presa din Franța l-a criticat pe Kylian Mbappe pentru prestațiile de la EURO 2024, chiar dacă atacantul care în această vară a semnat cu Real Madrid a trecut și printr-o accidentare dificilă suferită la începutul turneului final.

Didier Deschamps a sărit în apărarea lui Kylian Mbappe

Pe finalul meciului cu Austria, scor 0-1, Mbappe a încercat să trimită cu capul spre poartă, dar s-a ciocnit de un adversar și s-a ales cu nasul rupt. Mbappe a ratat meciul cu Olanda, însă a revenit la partida cu Polonia, cu o mască de protecție pe față.

Franța s-a calificat în semifinale, dar ”Cocoșul Galic” a suferit în compartimentul ofensiv, iar presa din Franța nu l-a menajat pe Mbappe, lucru ce l-a deranjat cumplit pe Didier Deschamps care a sărit în apărarea atacantului.

Nu credeți că a făcut deja istorie cu ceea ce a obținut până acum? El vrea să scrie istorie în continuare. Noi și staff-ul medical am făcut tot ce am putut cu el să îl avem aici. Și în cantonament, a avut o mică problemă cu spatele, dar Kylian este aici. Chiar dacă nu este 100%, știu foarte bine că pentru rivalii noștri, faptul că știu că el este aici îi condiționează și trebuie să se adapteze.

Faptul că ne lipsesc golurile nu este o critică, este un fapt. Suntem mai puțin eficienți în atac decât eram înainte, dar asta nu ne-a oprit să ajungem aici în semifinale. Întotdeauna vor exista critici. Ce mă interesează pe mine este ce se întâmplă în vestiar, ce văd, ce are legătură cu echipa”, a spus Didier Deschamps, conform Marca.

VIDEO Rezumat Portugalia - Franța 0-0 (3-5 d.l.d.)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!