Antrenorul lui Drăgușin, plecăciune după Belgia - România, dar nu în fața lui De Bruyne sau Lukaku: "Asta îl face un adevărat coșmar!"

EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Iunie 2024, 17:39
Data actualizarii: Duminica 23 Iunie 2024, 17:58

Opinie interesantă exprimată de antrenorul lui Tottenham.

Expert al ITV Sport pe perioada Europeanului, Ange Postecoglou (58 de ani) a comentat victoria Belgiei în fața României, 2-0 la Koln, și l-a evidențiat pe Jeremy Doku, atacantul lateral al "Dracilor Roșii" care în multe momente a terorizat defensiva lui Edward Iordănescu.

Antrenorul lui Drăgușin, plecăciune după Belgia - România, dar nu în fața lui De Bruyne sau Lukaku: "Asta îl face un adevărat coșmar!"

Postecoglou îl cunoaște foarte bine pe Doku din duelurile Man. City - Tottenham din Premier League și nu a fost deloc surprins de performanța bună a belgianului în duelurile cu Andrei Rațiu. L-a descris pe talentatul atacant drept un adevărat coșmar pentru apărările adverse și a explicat de ce Doku e un fotbalist aproape imposibil de oprit:

"Doku a găsit căi diferite pentru a trece de apărătorii adverși. Asta îl face un coșmar pentru fundași. Poți să-i lași interiorul, poți să-i lași exteriorul, poți să încerci să-l ții în afara careului, dar el tot vine la tine pentru a te dribla. 

Este un pericol constant pentru adversari. Întreaga linie de apărare adversă trebuie să atace un singur jucător, ceea ce le oferă spații celorlalți atacanți", a spus antrenorul lui Radu Drăgușin de la Tottenham, la microfonul ITV Sport, citat de site-ul oficial al UEFA.

În paralel, managerul lui Tottenham a avut doar cuvinte frumoase la adresa lui Radu Drăgușin, chiar dacă elevul său nu a avut cea mai convingătoare evoluție contra lui De Bruyne și Lukaku: "Este un super copil și un fundaș căruia îi place să se apere. Este și un fotbalist curajos și are doar 22 de ani. E super că îl avem la Spurs!", a punctat Postecoglou, citat de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!