"Unde l-ati vazut voi obosit? Stiti de ce era asa <<blocat>> la EURO asta?" Xavi are cel mai tare PR din lume: tatal lui a iesit la atac!

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Iulie 2012, 12:15

	&quot;Unde l-ati vazut voi obosit? Stiti de ce era asa &lt;&lt;blocat&gt;&gt; la EURO asta?&quot; Xavi are cel mai tare PR din lume: tatal lui a iesit la atac!

Tatal lui Xavi face tiki-taka in fata oricarui contestatar al lui Xavi. S-a enervat dupa ce lumea a spus despre Spania ca nu joaca nimic la EURO si ca unii jucatori, ca Xavi, sunt un pic cam obositi

"Ati spus ca Spania nu mai poate, ca tiki-taka nu da rezultate, ca jocul e steril. In realitate, stilul asta de joc si jucatorii astia sunt foarte importanti. S-a vazut in finala cu Italia. A fost un 4-0 spectaculos! 

In multe meciuri, Xavi a parut ca e BLOCAT, ca nu se simte in largul lui pe teren. Xavi a jucat 81 de meciuri sezonul asta. E ceva brutal, plus alte amicale, plus toate drumurile in toata lumea, fara pauza. Dar cu toate astea, el se simte foarte bine si cu chef. S-a spus ca din punct de vedere fizic nu e bine, dar nu e adevarat. Pentru finala a fost supermotivat si a facut spectacol pe teren", a spus tatal lui Xavi.

Primul lot din Autostrada Moldovei s-a stricat la câteva ore după inaugurare. "Eroare de fabricaţie"
BRAT

Modifică setările cookies