Scandalul cu Terry i-a fost fatal! Rio Ferdinand va fi lasat acasa la EURO 2012! Vezi ce alte doua nume "grele" raman acasa:

Rio Ferdinand Anglia Euro 2012 John Terry Roy Hodgson Euro 2012
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Mai 2012, 13:19
Data actualizarii: Miercuri 16 Mai 2012, 13:16

Fundasul lui Manchester United nu va fi convocat la Euro, desi a jucat in ultimele 12 partide la echipa de club. Lista neagra a lui Hodgson are si alte nume "grele".

Roy Hodgson a mers la Londra pentru a discuta cu John Terry despre planurile sale la nationala Angliei. Imediat dupa ce a terminat de vorbit cu capitanul lui Chelsea, selectionerul l-a informat pe Rio Ferdinand ca nu va face parte din lot.

Mai mult, alte doua absente surprinzatoare sunt atacantul de la Stoke City, Peter Crouch, si fundasul de la Manchester City, Micah Richards, campion in Premier League.

Desi a afirmat ca varsta de 33 de ani este motivul neconvocarii lui Ferdinand, fundasul lui United crede altceva. El este convins ca neintelegerile cu John Terry l-au facut sa ramana in afara lotului pentru Euro 2012. Totul a inceput cand fundasul lui Chelsea a fost acuzat de rasism pentru comentariile aduse lui Anton Ferdinand, fratele lui Rio, jucator la QPR.

Cum Terry va aparea in fata magistratilor in iulie, in cazul acuzatiei de rasism, managerul nationalei Angliei nu vrea sa riste un eventual scandal intre el si Rio Ferdinand.

Chiar daca are 33 de ani, Rio Ferdinand era un jucator de baza al Angliei, echipa la care a jucat timp de 14 ani. Fundasul lui United a fost accidentat o buna perioada, dar si-a revenit in Luna ianuarie si nu a mai ratat vreun meci pentru echipa sa de club.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!