Cea mai mare surpriza de la Euro! Grecia se califica in sferturi alaturi de Cehia, dupa golul lui Karagounis! Vezi toate fazele din Grecia 1-0 Rusia

Rusia Euro 2012
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Iunie 2012, 23:39
Data actualizarii: Duminica 17 Iunie 2012, 00:10

Rusia a ratata calificarea desi era marea favorita a grupei. Grecii merg mai departe de pe locul 2, alaturi de Cehia.

Grecia: 13.Sifakis - 2.Maniatis, 3.Papadopoulos, 4.Tzavellas, 15.Torossidis - 19.Papastathopoulos, 10.Karagounis, 21.Katsouranis, 7.Samaras - 14.Salpingidis, 17Gekas
SUBS: 1 Chalkias, 12 Tzorvas, 4 Malezas, 20 Holebas, 6 Makos, 16 Fotakis, 18 Ninis, 22 Fortounis, 23 Fetfatzidis, 9 Liberopoulos, 11 Mitroglou.

Rusia: 16.Malafeev - 2.Anyukov, 4.Ignashevich, 5.Zhirkov, 12.Berezutski - 6.Shirokov, 7.Denisov, 17.Dzagoev, 22.Glushakov, 10.Arshavin - 11.Kerzhakov
SUBS: 1 Akinfeev, 13 Shunin, 3 Sharonov, 19 Granat, 21 Nababkin, 9 Izmailov, 15 Kombarov, 23 Semshov, 14 Pavlyuchenko, 20 Pogrebnyak.

__________________________________

Grupa A:

1. Cehia 6p
2. Grecia 4p

3. Rusia 4p
4. Polonia 2p

__________________________________

   FAZELE MECIULUI   

FINAL! Grecia merge mai departe dupa ce a castigat cu 1-0 iar Rusia ramane acasa pentru ca Cehia a batut Polonia cu 1-0!

Min 89: Tensiune in careul Greciei! Rusii sunt trei pe un loc in careul mic si nu reusesc sa trimita periculos spre poarta!

Min 83: <<>> Ninis intra si el. Dzagoev trimite la o palma de bara! Ce ocazie pentru Rusia!!!!!!!!!

Min 80: <<>> Izmailov este aruncat si el in lupta. Rusii dau totul pe final! Cine s-ar fi gandit dupa prima etapa ca Rusia va alerga dupa gol?

Min 73: Sifakis are o interventie excelenta la sutul lui Denisov!!!

Min 71: Tzavellas trimite in BARA!!! Incredibil, rusii sunt eliminati la acest scor pentru ca Cehia a deschis scorul.

Min 70: Rusii forteaza atacul. Au nevoie de un egal pentru a fi siguri de calificare in cazul in care Cehia - Polonia nu se termina la egalitate.

<<>> Makos (intra) - Karagounis (iese)
<<>> Holebas (intra) - Gekas (iese)

Min 65: Karagounis insira 3 adversari si este faultat in careu insa arbitrul considera ca a acesta a simulat. La reluare se vede ca grecul a fost atins de un adversar! Decizie total gresita a centralului impotriva Greciei!!!

Min 63: Ce ocazie pentru Grecia!!! Rusii resping din 3 metri la o faza pe care scria GOL! Gekas avea toata poarta goala!

Min 60: Sut Denisov, de la 30 de metri central, putin pe langa poarta!

Min 55: Ocazie buna pentru Rusia, insa Pavlyuchenko se invarte cu mingea la marginea careului pana este deposedat.

Min 50: Faza superba a Rusiei, terminata cu sutul peste poarta a lui Shirokov.

Min 46: Rusia incepe ofensiv a doua repriza. Nu vrea sa riste nimic chiar daca la acest scor ambele echipe sunt calificate

Comenteaza meciul: Andrey - E clar...Grecia si Polonia se vor impune in aceasta seara.

<<>> Pavlyuchenko (intra) - Kerzhakov (iese)

Pauza! Incredibil, la 1-0 pentru Grecia, ambele echipe sunt in sferturi, pentru ca in Cehia - Polonia scorul este 0-0!

Min 45 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Grecia!!!!!!! Karagounis intra in careu pe dreapta si trimite la coltul lung! Grecia este in sferturi la acest scor!!!!!

Min 43: Rusia ajunge cu mingea in careul Greciei foarte usor. Dzagoev trimite in blocaj, grecii nu mai conteaza in atac de cateva minute bune.

Min 35: Ce sut prinde Zhirkov! Rusul trimite putin peste bara, de la marginea careului, dupa o schema din corner.

Min 25: Dupa ce au jucat fotbal timp de 25 de minute, grecii si rusi incep sa se rupa si la picioare. Rusia domina meciul pana acum!

Min 20: Rusii trimit sut dupa sut la poarta lui Sifakis. Dupa un inceput bun al Greciei, Rusia a trecut la conducerea meciului dar grecii nu se panicheaza.

Min 18: Ce ocazie au rusii dupa o incursiune pe stanga!!! Corner!

Min 15: Sut fabulos al lui Kerzhakov!!!!!!!! Rusul trimite din 16 metri, din voleu, putin pe langa vinclul portii! Ar fi fost cu siguranta golul turneului!

Comenteaza meciul: Cypry - Rusia se va impune clar!

Min 7: Ocazie mare pentru Grecia! Katsouranis deviaza mingea din 6 metri spre Salpingidis, care era liber in careul mic, insa Malafeev intervine in ultima clipa!

Min 1: A inceput un meci decisiv pentru fosta campioana europeana. Rusii au prima ocazie insa Sifakis iese din poarta si prinde cu siguranta.

INFO! Grecii au un meci de totul sau nimic! Istoria ii indeamna sa bata Rusia si sa mearga mai departe la Euro, daca vor sa repede performanta din urma cu 8 ani, cand au iesit campioni europeni!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!